O nás

LifeM v roce 2023

 


 

Life M s.r.o. (Life Science&medical supplies) je česká obchodní společnost, zaměřená na dodávky přístrojů a spotřebních materiálů pro biologické a lékařské laboratoře v Česku, na Slovensku a v blízkém i vzdálenějším okolí. Společnost je od roku 2018 pro Eppendorf specializovaným distributorem pro mikromanipulátory a tyto má pověření šířit a spravovat v celém regionu východní Evropy. Úzká spolupráce se značkou Eppendorf je zakódovaná v základech naši společnosti. Hlavní zakladatelé společnosti také před vznikem Life M sro mnoho roků pro Eppendorf pracovali, David Černohorský až do roku 2018 ve vedoucí pozici místního zastoupení.

Rádi doplňujeme výrobky nejvýznamnějších výrobců o námi vyráběné doplňky nebo spotřební materiály anebo zkušenostmi z trhu a tlumočením přání uživatelů se podílíme na přípravě nových výrobků.

Naším hlavním úkolem, přáním a potěšením je poskytovat služby našim zákazníkům - lidem v laboratořích - aby trávili svůj čas v laboratoři efektivněji, snáze a možná někdy i s ještě větší radostí.

Za Vaši důvěru, objednávky ale i Vaše připomínky anebo nápady jsme vždy vděční.